Einsatzbeispiele

Trillingsontlasting voor reddingsbootbehuizingen

Rubber-metaal-isolatoren Flex Locs
Flex Locs vergroten de veiligheid bij de tewaterlating van reddingsboten, doordat de kleine rubber-metaal-isolatoren de constructie beschermen tegen doorroesten en bovendien de trillingen van de behuizing doen afnemen Copyright: Hische GmbH Stahlbau und Industrieanlagenbau, 27232 Sulingen, Duitsland
Scheepsbouw, scheepswerfbouw
trillingsisolatie, offshore-industrie, transportsystemen, bekledingen, platen en flenzen, machines en installaties

Zoutwaterbestendige ACE-snelbevestigingen dempen trillingen, beschermen tegen doorroesten en verhogen de veiligheid van reddingsboten.

De moderne snelbevestigingselementen van ACE hebben in dit geval een belangrijk voordeel ten opzichte van schroefverbindingen: dankzij het materiaal waarvan ze zijn gemaakt, zijn ze ongevoelig voor de meest uiteenlopende agressieve media, waaronder ook zout water. Daarom worden ze gebruikt ter bescherming van de behuizingen van drukflessen met behulp waarvan reddingsboten te water worden gelaten. In het meest onschuldige geval konden de behuizingen voorheen als gevolg van aantasting door roest hun stabiliteit verliezen. In het ernstigste geval kon dit ook beschadiging van de drukflessen en van de complete davit-constructie tot gevolg hebben.
×

ACE Stoßdämpfer GmbH | Inloggen

Geregistreerde online klanten, gelieve hier in te loggen.
Voor alle nieuwe klanten wordt bij de bestelling een account aangemaakt.
Als u al klant bent, neem dan contact op met ebiz@ace-int.eu.