ACE als werkgever

Het succes van ons bedrijf is mede te danken aan het betrouwbare, duurzame denken en handelen van onze medewerkers. Al meer dan 50 jaar ontwikkelen wij oplossingen voor vele marktsegmenten op een duurzame manier - onze klanten profiteren van onze technisch geavanceerde oplossingen en producten en van de voortdurende ontwikkeling van ons portfolio en onze diensten.

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH in Langenfeld/Rheinland is de erkende specialist in industriële dempingstechnologie, actief in 45 landen en op alle continenten. Wij behoren tot de Stabilus Groep, die wereldwijd ca. 6.500 mensen in dienst heeft.

Als internationaal toonaangevend bedrijf in de productie en handel van industriële stootdempers, industriële gasveren en trillingsdempers investeren wij in de verdere ontwikkeling en scholing van onze medewerkers om in de toekomst innovatief te kunnen handelen op de markt.

Om een basis voor onze medewerkers te creëren en hun competenties en persoonlijke kracht volledig te ontwikkelen, zien wij het als onze taak om een open bedrijfscultuur te creëren waarin individuele betrokkenheid en teamprestaties in gelijke mate worden bevorderd en uitgedaagd. Op alle gebieden van ACE is duurzaam handelen de basis voor het beheersen van de uitdagingen van een dynamische omgeving.

Voelt u zich aangesproken? Stuur een open sollicitatie of solliciteer op de volgende vacatures:


Helaas zijn er op dit moment geen vacatures.

×

ACE Stoßdämpfer GmbH | Inloggen

Geregistreerde online klanten, gelieve hier in te loggen.
Voor alle nieuwe klanten wordt bij de bestelling een account aangemaakt.
Als u al klant bent, neem dan contact op met ebiz@ace-int.eu.