Stabilus Company

ACE is een Stabilus onderneming

Sinds medio 2016 is ACE officieel onderdeel van Stabilus S.A., een van 's-werelds grootste fabrikanten van gasveren, elektromechanische aandrijvingen en dempers.

ACE Stoßdämpfer GmbH

Over Stabilus

Stabilus is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van motion control oplossingen voor klanten in een breed spectrum van industrieën, waaronder mobiliteit, gezondheid, recreatie, meubilair, energie, bouw, industriële machines en automatisering. Met meer dan acht decennia van bewezen expertise biedt Stabilus betrouwbare en innovatieve motion control oplossingen die het gecontroleerd openen, sluiten, heffen, dalen en verstellen mogelijk maken, verbeteren en automatiseren. De op maat gemaakte dempings- en trillingsisolatietechnologie van het bedrijf beschermt tegen schokken, trillingen en lawaai.

Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan zesduizend mensen in dienst en heeft zijn operationele hoofdkantoor in Koblenz, Duitsland. In het fiscale jaar 2022 heeft Stabilus een omzet gerapporteerd van €1,1 miljard. Stabilus heeft een wereldwijd productienetwerk met fabrieken in elf landen. Daarnaast heeft het concern regionale kantoren en onderhoudt relaties met verkooppartners in meer dan vijftig landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië-Pacific. Stabilus SE staat genoteerd in het Prime Standard segment van de Frankfurt Stock Exchange en is opgenomen in de MDAX index.

Stabilus Website: https://www.stabilus.com/de/
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Stabilus

×

ACE Stoßdämpfer GmbH | Inloggen

Geregistreerde online klanten, gelieve hier in te loggen.
Voor alle nieuwe klanten wordt bij de bestelling een account aangemaakt.
Als u al klant bent, neem dan contact op met ebiz@ace-int.eu.