Stabilus Company

ACE is een Stabilus onderneming

Sinds medio 2016 is ACE officieel onderdeel van Stabilus S.A., een van 's-werelds grootste fabrikanten van gasveren, elektromechanische aandrijvingen en dempers.

ACE Stoßdämpfer GmbH

Over Stabilus

Als 's-werelds leidende leverancier en fabrikant van gasveren, dempers en elektromechanische aandrijvingen heeft Stabilus zijn expertise in de automobielindustrie en vele andere branches al acht decennia lang bewezen. Met gasveren, dempers en elektromechanische POWERISE-aandrijvingen optimaliseert Stabilus het openen, sluiten, heffen, laten zakken en verstellen en biedt bescherming tegen trillingen.

Het hoofdkantoor van Stabilus is gevestigd in Koblenz en het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 6.500 mensen in dienst. In het boekjaar 2018 realiseerde Stabilus een omzet van 962,6 miljoen euro. Stabilus beschikt over een globaal productienetwerk met productievestigingen in negen landen. Via regionale kantoren en verkooppartners is Stabilus ook vertegenwoordigd in meer dan 50 landen in Europa, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika en in de regio Azië-Stille Oceaan. Stabilus S.A. staat genoteerd op de Deutsche Börse in de Prime Standard en is vertegenwoordigd in de SDAX-index.

Stabilus Website: https://www.stabilus.com/de/
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Stabilus

×

ACE Stoßdämpfer GmbH | Inloggen

Geregistreerde online klanten, gelieve hier in te loggen.
Voor alle nieuwe klanten wordt bij de bestelling een account aangemaakt.
Als u al klant bent, neem dan contact op met ebiz@ace-int.eu.