Einsatzbeispiele

Noodstopsystemen voor kruisgeleidingen met planaire motoren

Veiligheidsstootdempers SCS33 tot SCS64
Oppervlakmotor met kruistafelgeleiding en hybride kinematica voor freesproeven in eindposities beschermd door ACE SCS-familie Copyright: IFW, Leibniz Universität Hannover, 30823 Garbsen, Duitsland
Productie techniek
bewerkingscentra, torquemotoren, machines en installaties, noodstopdemping op lineaire assen

Zelfinstellende ACE-veiligheidsstootdempers ondersteunen wetenschappelijk project bij de ontwikkeling van een optimale kruisgeleiding en hybride kinematica voor bewerkingsmachines.

Vier SCS33 veiligheidsstootdempers van ACE beschermen de eindposities van een direct aangedreven planaire motor. Het bijzondere aan dit wetenschappelijke project was dat men er rekening mee moest houden dat er een combinatie van kinetische en aandrijvingsenergie moest worden gedissipeerd. Rekening houdend met de verzamelde gegevens en het feit dat er bij verdere ontwikkelingen niet voortdurend nieuwe dempers moeten worden geïnstalleerd, werden er in theorie iets te grote zelfinstellende types ingebouwd. Het concept met planaire motoren heeft de potentie om onder andere de productiviteit van werktuigmachines te verhogen.
×

ACE Stoßdämpfer GmbH | Inloggen

Geregistreerde online klanten, gelieve hier in te loggen.
Voor alle nieuwe klanten wordt bij de bestelling een account aangemaakt.
Als u al klant bent, neem dan contact op met ebiz@ace-int.eu.