Einsatzbeispiele

Uitvalbeveiliging voor pneumatische vatenklokken van roerstations

Industrie-Gasdrukveren GS-8 tot GS-70
Bij pneumatisch falen voorkomt een ACE industriële gasveer in het roerstation met zijn innovatieve vatbel op betrouwbare wijze onbedoeld doorzakken. Copyright: Scheugenpflug AG, 93333 Neustadt an der Donau, Duitsland
Productie techniek
heftoepassingen, productie-installaties, machines en installaties, laad- en hijsvoorzieningen

ACE-gasdrukveren garanderen een exacte positionering van zware vatenklokken in industriële gietharsroerstations en voorkomen schokkerig uitzakken bij storingen.

Om ervoor te zorgen dat de verwerking van veeleisende gietmaterialen op vaten roerstations voor gietharsen ook betrouwbaar verloopt in vaten met een inhoud van 200 liter, is het onder andere noodzakelijk om de vaten volledig af te dichten. In dit geval beweegt een klok over de betreffende vat. Als het station, geladen, in de bovenste positie staat, kan een pneumatische storing de gehele hefinrichting schokkerig naar beneden laten vallen, met schade aan de gehele constructie en het vat tot gevolg. Nu houden ACE GS-40 industriële gasdrukveren het roerstation met de innovatieve vatenklok veilig in positie, zelfs als het pneumatische systeem is uitgeschakeld.
×

ACE Stoßdämpfer GmbH | Inloggen

Geregistreerde online klanten, gelieve hier in te loggen.
Voor alle nieuwe klanten wordt bij de bestelling een account aangemaakt.
Als u al klant bent, neem dan contact op met ebiz@ace-int.eu.